Image

Distriktsläkare till privat VC i Västerhaninge

Vill du jobba i Västerhaninge?

  • Attraktivt läge: Nära till pendeltåg
  • Välfungerande klinik med husläkarmottagning och rehabenhet.
  • Engagerat team med 45 kollegor, inklusive sex specialister.
  • Möjlighet att hjälpa människor i alla åldrar och stödja andra yrkeskategorier.
  • Flexibilitet med möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan.
  • Karriärmöjligheter och vara en del av vårdrevolutionens framkant.
  • Välkomnande arbetsmiljö och varm atmosfär.

Om Jobbet

Välkommen till livets goda i Västerhaninge! Här njuter vi av vår nära tillgång till både pendeltåg och pizza ställen (vi vet, vi vet, ett drömläge). Vi är nu på jakt efter en allmänspecialist som vill rida med oss på vårdrevolutionens framkant.

Våra lokaler är lika centrala som hjärtat i en levande organism, och vi är stolta över att säga att vår klinik är lika vältrimmad som en mästerkock i full aktion. Vi har allt från husläkarmottagning till egen rehabenhet, och vi kan skryta med att ha en dietist som kan få en morot att smaka som choklad (nåja, nästan).

Vi har 12.000 listade patienter och ett härligt gäng av 45 kollegor, varav sex specialister med superkrafter inom medicinsk kompetens. Vi tror stenhårt på samarbete och har engagerade medarbetare på alla enheter. Som allmänläkare hos oss blir du del av ett dynamiskt team där du får hjälpa människor i alla åldrar, stödja andra yrkeskategorier i medicinska bedömningar och till och med kanske delta i vår berömda fredagsfrukost (vi rekommenderar starkt att du provar bullarna).

Vill du jobba hemifrån? Perfekt! Vi erbjuder möjligheten att göra det digitalt en dag i veckan. Dessutom ligger vi bara 2 minuter från pendelstationen, vilket betyder att du kan njuta av ytterligare 20 minuter sömn på morgonen (eller för att hinna med en extra kopp kaffe).

Om du har specialistkompetens i allmänmedicin, behörighet att verka inom svensk sjukvård, och en passion för att bidra till utveckling, då är du vår drömkandidat!

Så, redo att ta klivet in i vårt galna, roliga, och betydelsefulla värld? Vi väntar med öppna armar (och kanske en bit pizza) i Västerhaninge

Sök tjänsten idag

    Specialitet