Image

Distriktsläkare till privat VC i Vallentuna

Vill du jobba i Vallentuna?

  • Möjlighet att jobba hemifrån en dag i veckan ger flexibilitet och bekvämlighet.
  • Möjlighet att bli en del av ett fantastiskt team med olika yrkesroller inom vården.
  • Vision och möjlighet att kombinera traditionell och digital vård..
  • Möjlighet att bidra med egna idéer för att förbättra primärvården.
  • Betoning på att vara en lagspelare och att uppskatta både goda kollegor och nöjda patienter.
  • Möjlighet till inflytande i medicinsk planering och att arbeta med kollegor över hela landet.
  • Kollektivavtal och fokus på patientcentrerat arbete.

Om Jobbet

Hälsa på hos oss på Vallentuna vårdcentral! En stenkast från stationen. Vi söker nu en allmänspecialist som vill dela skratt, arbetsuppgifter och fikabröd med vårt fantastiska team.

Vi är inte bara stolta över vår strålande mix av yrkesroller - allmänspecialister, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och kurator - utan också över vår vision att blanda det bästa av två världar: traditionell och digital vård. Vi söker dig som vill sätta dig i förarsätet för denna spännande resa!

Hos oss är arbetsdagen aldrig tråkig. Du kommer att ha möjligheten att arbeta både på vår fysiska mottagning och från soffans mjuka dynor via vår digitala plattform (omfattning enligt överenskommelse). Vi ser fram emot dina idéer för att ytterligare förbättra vår primärvård!

Kravlista? Du är specialistläkare i allmänmedicin med goda kunskaper i svenska (och kanske något mer språk, om vi har tur). Du kan hantera teknik, du har patienten i fokus och är en självklar lagspelare. Håller du med om att goda kollegor och nöjda patienter är två sidor av samma mynt, så är du rätt person för oss!

I gengäld erbjuder vi dig ett patientcentrerat team, inflytande i vår medicinska planering, kollegor över hela landet, kollektivavtal och chansen att kombinera fysiskt och digitalt arbete.

Sök tjänsten idag

    Specialitet