Image

Distriktsläkare till Uppsala

0
Kollegor
0
Läkare
0/100
Betyg

Vad säger andra om vårdcentralen?

Vården.se
5/5
Vårdkvalitet 5/5
Tillgänlighet 5/5
Lokal & hygien 5/5
information 5/5

Information om arbetsplatsen

Äntligen har du chansen att bli en viktig del av Hälsoteamet på Uppsalas nytänkande vårdcentral!

Vårdcentralen är en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala. Vi har ett holistiskt synsätt och arbetar mycket med förebyggande insatser.

Våra patienter har stora förväntningar på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med drygt 11 000 listade patienter behöver vi nu ytterligare en allmänläkare. Vi söker någon som älskar sitt jobb, tycker om ett varierande tempo och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en central del av Hälsoteamet som består av drygt 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier.

Som läkare hos oss kommer du att få goda möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi är progressiva inom många utvecklingsområden och deltar i och driver utvecklingen inom primärvården.

Du erbjuds möjligheter till ett varierat arbete där du själv har möjlighet att påverka innehåll och upplägg. Arbetet på följande mottagningar fördelas mellan våra läkare:

 • Lättakut med bokade tider (Du hinner många enklare ärenden och jobbar del av dagen med utökad tid för administration)
 • Bokad mottagning
 • Prickmottagning (Vi erbjuder dig vidareutbildning för detta)
 • Astma/KOL
 • Hjärtsviktsmottagning
 • Diabetesmottagning
 • BVC
 • MVC
 • Äldreboende
 • Digital vård via Vårdhjälpen

Vi införlivar löpande olika typer av e-hälsotjänster i vårt arbete, och vi samarbetar nära med vårt systerbolag Digitala Vårdhjälpen som erbjuder digitala besök nationellt, men även fysiska besök på plats.

Vårt välfungerande läkarteam består av sex allmänläkare, fyra ST-läkare och en AT-läkare. Som specialist förväntas du delta i handledningen av våra utbildningsläkare. Vi har även en gynmottagning med två gynekologer.

Vårdcentralen är i första hand en vårdcentral med ett brett utbud av kompetenta vårdgivare. Bland annat har vi många skickliga fysioterapeuter och ett stort team med kuratorer och psykologer som arbetar med psykisk hälsa. Detta team är unikt inom primärvården i Uppsala med att även ta emot barn med psykisk ohälsa, något som vi är mycket stolta över. Vi har även BVC och barnmorskemottagning. Vi har eget gym och eget lab. Vi bemannar flera äldreboenden med läkare.

Vi har även en gynekologisk mottagning med god tillgänglighet både på dag- och kvällstid.

Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Därför har vi en särskild Levnadsvanemottagning som arbetar med livsstilsfrågor. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.

Vi är en växande och dynamisk mottagning och har alltid en nyfikenhet på att utveckla vården och hitta nya vägar. Vi tror att en flexibilitet i att våga och vilja prova på nya arbetssätt och arbetsuppgifter ger en ökad arbetsglädje över tid.

Om du delar våra värderingar och vår vision, så har du stor möjlighet att påverka vår utveckling inom företaget då beslutsvägarna är korta. Ledningen utgörs av en allmänläkare och en distriktssköterska med många år inom företaget.

MERITERANDE FÖR TJÄNSTEN

 • Erfarenhet av att arbeta i journalsystemen Cosmic och WebDoc
 • God samarbetsförmåga i ohierarkisk och prestigelös miljö
 • God flexibilitet i det dagliga arbetet och intresse för varierande arbetsuppgifter

Tjänsten tillsätts i samspråk med dig på hel- eller deltid och kan vara tidsbegränsad eller tillsvidare.

Sök tjänsten idag

  Din specialitet?

  Jag vill tipsa om en kollega