Image

Distriktsläkare till privat VC i Skarptorp

Vill du jobba i Skarptorp?

  • Vi erbjuder en miljö där du ständigt kan utvecklas och bredda dina färdigheter.
  • Du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra 9 000 patienter.
  • Vårt team är framåtblickande, och vi skapar tillsammans bästa möjliga vård på ett tvärprofessionellt sätt.
  • Dagligen rundar vi tillsammans, handlägger ärenden och prioriterar medicinska behov.
  • Vi uppskattar medarbetare som är trygga i sin roll, professionella, flexibla och har stark servicekänsla.
  • Vi erbjuder en hög lön, chansen att jobba hemifrån en dag i veckan och en arbetsmiljö

Om Jobbet

Är du den inspirerande och engagerade allmänläkaren vi söker? Kom och bli en del av vår dynamiska team i Norrköping. Vi erbjuder dig en unik chans att bredda dina färdigheter, utmana dig själv och ständigt lära dig mer i en miljö där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra 9 000 patienter.

Hos oss får du vara en del av en framåtblickande organisation där vi gemensamt och tvärprofessionellt skapar bästa möjliga vård. Varje dag rundar vi tillsammans, handlägger ärenden och prioriterar medicinska behov. Dessutom erbjuder vi ett brett spektrum av kompetenser, med allt från psykologer till kostcoacher och fysioterapeuter.

Vi har ett dynamiskt och varierande arbete där du får sköta både planerade kontroller av kroniska sjukdomar och lättakuta patienter, samt jourverksamhet under kvällar och nätter. Din utveckling är viktig för oss, så vi uppmuntrar intresse för handledning av läkarstudenter och specialintressen inom medicin.

Vår drömmedarbetare är trygg i sin roll, professionell, flexibel och har en stark servicekänsla. Vi uppskattar medarbetare som är öppna för samarbete och som vill bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi belönar ditt engagemang och hårda arbete med en hög lön, chansen att jobba hemifrån en dag i veckan och en arbetsmiljö där ditt välbefinnande och din kompetensutveckling prioriteras. Dessutom får du de trevligaste kollegorna i staden!

Känner du att detta är din nästa utmaning? Ansök nu och bli en del av vår framtid inom primärvården!

Sök tjänsten idag

    Specialitet