Image

Distriktsläkare till privat VC i Osby

Vill du jobba i Osby?

  • Attraktiv arbetsplats: Osby Vårdcentral erbjuder en inspirerande arbetsmiljö för hälsa och välmående.
  • Bred verksamhet: Vi har allt från BVC till laboratorium.
  • Engagerat team: Du blir en del av vårt Super-Team med 20 engagerade proffs.
  • Flexibelt arbete: Träffa patienter ansikte mot ansikte, via videomöten eller genom vår app. Hemarbete är också möjligt.
  • Framtidens primärvård: Vi är en ledande vårdgivare med fokus på digital vård och utveckling.
  • Konkurrenskraftig lön och förmåner erbjuds.
  • Karriärmöjligheter: Involvering i medicinsk planering och utveckling av vårdtjänster. Stöttande kollegor över hela landet.
  • Närhet till tågstationen: Vårdcentralen ligger nära tågstationen.

Om Jobbet

Din nästa medicinska äventyrsresa börjar här! Vi är Osby Vårdcentral, den lokala helgedomen för hälsa och välmående. Med BVC, sköterskemottagning, laboratorium och allt däremellan, har vi alla ingredienser för att ge liv till din läkarroll. Och gissa vad? Vi söker en specialistläkare i allmänmedicin för att bli en del av vårt Super-Team!

Som en del av vår familj på 20 engagerade proffs, kommer du att spela en nyckelroll i att stödja våra 7 000 listade patienter - oavsett om du träffar dem ansikte mot ansikte, via videomöte, eller genom vår app. Vi strävar efter att ständigt förbättra vårdprocesser, för att både skapa bästa möjliga vården och en positiv arbetsmiljö.

Som en av Sveriges största vårdgivare, med över 27 vårdcentraler och en ledande position inom digital vård, strävar vi efter att ge våra patienter framtidens primärvård. Vi erbjuder flexibelt arbete där du får en chans att arbeta både på våra vårdcentraler och hemifrån via digitala patientmöten. Dessutom får du vara med och forma framtidens primärvård med dina idéer och insikter.

Så, vad behöver du för att ansluta till vårt dynamiska lag? Du är specialistläkare i allmänmedicin, bekväm med teknik, har goda svenska språkkunskaper, och värnar om patientens bästa. Tidigare erfarenhet från primärvård och ytterligare språkkunskaper är definitivt plus!

Vad får du i gengäld? En möjlighet att bli involverad i spännande medicinsk planering, chansen att utveckla digitala och fysiska vårdtjänster, en stöttande gemenskap av kollegor över hela landet, och självklart, konkurrenskraftig lön och generösa förmåner. Allt detta bara ett stenkast från tågstationen!

Är du redo att sätta ditt avtryck på framtidens primärvård? Ta steget mot ett mer givande karriäräventyr med oss på Osby Vårdcentral!

Sök tjänsten idag

    Specialitet