Image

Distriktsläkare till Privat VC i Täby

Vill du jobba i Täby?

  • Möjlighet att jobba hemifrån en dag i veckan ger flexibilitet och bekvämlighet.
  • Lönen matchar individens värde, vilket ger möjlighet till en rättvis ersättning.
  • Vi erbjuder friskvårdsaktiviteter som går utöver en enkel träningscykel i ett förråd.
  • Erfarenhet inom primärvård är en fördel, men ett positivt humör och några års erfarenhet är tillräckligt för att bli en del av teamet.
  • Möjlighet att handleda AT- och ST-läkare, vilket ger en chans att dela kunskap och bli ännu mer värdefull för arbetsplatsen.
  • Medarbetarna blir inte bara en del av verksamheten, utan har möjlighet att påverka och bidra med egna idéer och visioner.
  • Arbetsmiljön ger mycket energi och positivitet, vilket gör att arbetsdagen känns som en äventyrlig resa.
  • Möjligheten att göra skillnad och ha roligt på vägen ger en givande och trevlig arbetsupplevelse.

Om Jobbet

Välkommen till Stockholm - staden som aldrig sover, men där vi ger dig möjlighet att jobba hemifrån 1 dag i veckan, för vi vet hur mysiga morgonrocken och tofflorna kan vara!

Är du trött på att vara en i mängden? Längtar du efter ett jobb där din lön faktiskt matchar ditt värde? Letar du efter en arbetsplats där friskvård inte bara innebär en skrotig träningscykel i ett förråd? Då har du hittat rätt!

Vi har en plats mitt i pulserande Stockholm som väntar på en allmänläkare lika fantastisk som du. Visst är det ett plus om du har erfarenhet inom primärvården, men om du har världens bästa humör och ett par år under läkarbältet så klarar vi resten tillsammans. Om du har ett extra öga för handledning av AT- och ST-läkare så kommer vi att älska dig ännu mer!

Och bäst av allt? Hos oss blir du inte bara en del av verksamheten - du blir en av de som styr skeppet. Vi vill ha din input, dina idéer, din vision. Vårt team är en smältdegel av engagerade läkare som är redo att ta vår verksamhet till nästa nivå, men vi behöver just din touch för att göra det. Och vi lovar att vår arbetsmiljö kommer att ge dig så mycket energi att du glömmer att kaffe ens existerar!

Så sätt på dig ditt mest strålande leende, tag med din inställning att ingenting är omöjligt och kom och joina oss. Här hos oss, kommer arbetsdagarna inte att kännas som arbetsdagar, utan som en äventyrlig resa som du kommer att se fram emot varje morgon. Så ta klivet, gör skillnad och framförallt - ha roligt på vägen!

Sök tjänsten idag

    Specialitet