Image

Distriktsläkare till privat VC i Strängnäs

Vill du jobba i Strängnäs?

 • Charmig vårdcentral belägen i centrala Strängnäs, med lätt tillgång till kollektivtrafik och lokala bekvämligheter.
 • En växande patientbas på omkring 7200 individer, stödda av Region Sörmland och Hälsoval.
 • Ett dedikerat team på 24 medarbetare, som värdesätter samarbete och individuell bidrag.
 • Möjlighet att bli del av vårt team som allmänläkare, där du kan använda din passion för människor och primärvård till att göra skillnad.
 • Flexibel arbetsmiljö, där du har möjlighet att påverka din dag och verksamhetens riktning.
 • Förmåner som fri parkering och valfrihet i fortbildningar, som ger möjlighet för professionell utveckling.
 • Flexibel patientvård, inklusive fysiska och digitala möten, för att uppfylla patienternas behov på bästa sätt.
 • En inkluderande arbetsplats som värdesätter empati, engagemang och kompetens.
 • En möjlighet att påbörja ditt nästa professionella äventyr i ett stödjande och dynamiskt team.

Om Jobbet

Välkommen till vår charmiga vårdcentral mitt i hjärtat av Strängnäs, där kollektivtrafiken är lika tillgänglig som din favoritkaffe! Vi är en blomstrande fristad för ca 7200 patienter, stödda av Region Sörmland och Hälsoval, och vi växer snabbare än en dalahäst på energidryck.

Vi är en kvartett av två dussin engagerade och kompetenta hjältar som arbetar i samklang, som en väloljad maskin (eller kanske mer som en entusiastisk salsadans). Våra arbetsuppgifter är lika tydliga som vårt engagemang och vi uppmuntrar starkt alla att bidra med sina egna unika idéer.

Som vår nästa allmänläkare (låter det inte spännande?) kommer du att dyka in i en mångfacetterad roll där ditt intresse för människor och primärvård kommer att glänsa lika starkt som midnattssolen. Ditt uppdrag? Att ge bästa möjliga vård och omtanke till våra patienter, samtidigt som du sprider lite magi och glädje i teamet.

Föredrar du flexibilitet och möjligheten att påverka din vardag? Grattis, du har hittat rätt plats! Som en mindre verksamhet med stor autonomi ger vi dig chansen att lämna ditt avtryck. Dessutom, vem vill inte ha gratis parkering och möjlighet att välja vilka fortbildningar de vill gå på?

Vårt mantra är att den bästa vården är när det sker på ditt sätt. Fysiska möten eller videomöten, vi är flexibla. Vår symbol är ett hus, ett varmt och välkomnande hem för alla våra patienter och personal, ett hus fullt av empati, engagemang och kompetens.

Så, redo att kliva in i ditt nya yrkesäventyr? Längtar efter att höra från dig!

Sök tjänsten idag

  Specialitet