Image

Distriktsläkare till privat VC i Mariestad

Vill du jobba i Mariestad?

  • Bli en del av vår framstående vårdcentral i pittoreska Mariestad, med ett stort patientunderlag på 9000 och 30 dedikerade kollegor.
  • Njut av en roll där du verkligen kan göra skillnad, genom att hantera traditionella mottagningsuppgifter och handleda framtida läkare.
  • Dra nytta av vår uppskattning för digital expertis - vi är redo att expandera vår online-närvaro och välkomnar dina insikter.
  • Försäkringspaket som erbjuder nästan full lön vid långtidssjukdom och gratis psykologtjänster, eftersom vi prioriterar ditt välmående.

Om Jobbet

Bländas av vackra Mariestad, hem för vår blomstrande vårdcentral med 9000 patienter, där 30 engagerade superhjältar står redo för att ge den bästa vården. Här blir du en nyckelspelare i ett team som ständigt strävar efter perfektion.

Ditt uppdrag? Att göra skillnad i vardagen, med allt från traditionella mottagningsuppgifter till att guida framtidens läkare som handledare. Vi värdesätter din expertis och din förmåga att bidra till vårt ständiga förbättringsarbete och utveckling av verksamheten.

Vi uppskattar digitala superkrafter! Har du erfarenhet av online-medicin? Bra! Vi siktar mot att utöka vår digitala närvaro och vi ser fram emot att lära oss av dina kunskaper.

Som en bonus, vi erbjuder ett försäkringspaket som ger nästan full lön vid långtidssjukdom och gratis tillgång till psykolog – eftersom vi värdesätter ditt välbefinnande lika mycket som våra patienters.

För att glänsa i rollen behöver du vara en specialist i allmänmedicin, sprudla av positivitet och engagemang, och ha en passion för kvalitetsarbete. Ser du helheten med patienten i fokus? Har du kommunikationsfärdigheter lika imponerande som norrskenet? Om ja, då är du vår stjärnkandidat!

Vårt team av passionerade kollegor kommer att välkomna dig med öppna armar. Vi tror starkt på att bästa vården är när den sker på ditt sätt, fysiskt eller digitalt. Vi är här för att möta dig där du är. Vår symbol är ett hus, en trygg plats fylld med empati, engagemang och kompetens.

Så, redo att påbörja ditt nästa äventyr i medicinvärlden? Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök tjänsten idag

    Specialitet