Image

Distriktsläkare till privat VC i Ljungby

Vill du jobba i Ljungby?

  • Vi erbjuder en lugn arbetsmiljö med endast 4000 listade patienter, vilket ger dig möjlighet att ge den omsorg varje patient förtjänar.
  • Hos oss blir du en del av en trivsam och samarbetsvillig arbetsgrupp.
  • Vi erbjuder fri parkering och en attraktiv lön som speglar din kompetens och erfarenhet.
  • På vår vårdcentral blir du inte bara en del av teamet, men även en del av vår vårdcentral-familj.
  • Vi prioriterar din välbefinnande och professionella utveckling.

Om Jobbet

Känner du passionen att ge bästa möjliga vård, samtidigt som du värderar din fritid? Längtar du efter att jobba i en trivsam arbetsgrupp med starkt samarbete? Då har vi jobbet för dig!

På vår mysiga vårdcentral i Ljungby erbjuder vi inte bara gratis parkering utan även ett dynamiskt team av yrkesmänniskor som trivs att jobba tillsammans. Och med endast 4000 listade patienter, är stressen ett avlägset minne - här har vi tid att ge patienterna den omsorg de behöver och förtjänar.

Men det blir ännu bättre. Vi vet att god arbete belönas rättvist. Så här erbjuder vi en attraktiv lön som speglar din kompetens och erfarenhet.

Här blir du inte bara en del av teamet, du blir en del av vår vårdcentral-familj. Vi prioriterar din välbefinnande och professionella utveckling, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår Ljungby-gemenskap!

Så, redo att uppleva den perfekta balansen mellan ett givande jobb och tid för dig själv? Skicka in din ansökan nu! Din nya karriär väntar.

Sök tjänsten idag

    Specialitet