Image

Vi har jobben för

Sveriges mäklare för fasta tjänster inom vården.

Vi specialiser inom följande områden

Specialistläkare
ST-läkare
Annan specialitet
Sjuksköterskor

Hela Norden

Vi förstår att det kan vara svårt för läkare att hitta rätt arbetsplats, särskilt om de bor i glesbygden eller på andra avlägsna områden. Men det är precis där vi kommer in - vi hjälper läkare att hitta rätt arbetsplats oavsett var de befinner sig. Vårt företag har etablerat ett starkt nätverk av arbetsgivare och vårdcentraler över hela landet, inklusive på glesbygden. Vi har ett brett utbud av lediga jobb på olika platser, från storstäder till mindre orter. Vi hjälper också till med ansökningsprocessen och ger råd om hur man ska förbereda sig för intervjuer. Vi tror på att erbjuda likvärdig vård till alla, oavsett var de bor. Därför arbetar vi hårt för att hjälpa läkare att hitta jobb på platser där de kan göra skillnad och bidra till att förbättra hälsan för människor i deras område.

Rådgivning och stöd

Vi erbjuder personlig rådgivning och stöd för läkare som söker ett nytt jobb. Våra läkare hjälper dig att identifiera dina kvalifikationer och erfarenheter och matcha dem med lämpliga arbetsplatser. Vi hjälper dig också att skapa en professionell ansökan och CV, samt att ge råd om hur du ska förbereda dig för intervjuer. Vårt nätverk av arbetsgivare är imponerande och vi har många kontakter med vårdcentraler och hälsovårdsinrättningar över hela landet. Detta ger oss möjlighet att hitta rätt arbetsplats för dig, oavsett var du önskar att arbeta. Vi erbjuder också stöd under hela anställningsprocessen, inklusive hjälp med att förhandla om lön och arbetsvillkor.

Helt kostnadsfritt

Vår tjänst är helt gratis för läkare, och vi är här för att hjälpa dig genom hela processen - från att hitta lämpliga jobb till att förbereda dig för intervjuer och anställning. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att hitta det jobb som passar dig bäst och som ger dig möjlighet att utvecklas och växa i din karriär. Vi förstår att varje läkare har unika kvalifikationer och preferenser, och vi arbetar hårt för att hitta jobb som matchar dina specifika önskemål. Vi är också här för att svara på eventuella frågor eller funderingar du kan ha under hela processen.

Vad säger våra läkare

Headshot
"Jag var intresserad av nya möjligheter men kände inte att jag hade tid att söka ett nytt jobb. När Vikollega presenterade det nya jobbet var det viktigt för mig att hamna på en arbetsplats där kollegorna var trevliga och jag fick känna mig som en i teamet." Jag tycker att Alexander var både transparent och hjälpsam genom hela processen. Jag kände mig trygg i att ta klivet och gå vidare då Alexander gav mig viktig information om min nya arbetsplats. Alexander var mitt bollplank genom hela resan och idag är vi bra vänner. Vi brukar höras av då och då för att se hur vi har det."Carmen, allmänspecialist på Caspien vårdcentral
Headshot
"Jag vill tacka er för den utmärkta servicen jag har mottagit. Det var enkelt och smidigt att komma i kontakt med er och jag fick tydliga och informativa svar om tjänsten. Presentationen av tjänsten var mycket professionell och jag uppskattade verkligen möjligheten att träffa den dåvarande chefen på vårdcentralen och besöka själva vårdcentralen. Jag är mycket nöjd med hela processen och kommunikationen var snabb och effektiv. Arbetsplatsen verkar vara spännande med nya utmaningar och jag trivs verkligen i mitt jobb. Jag kan verkligen rekommendera er till mina kollegor.
Tack igen för allt, jag uppskattar verkligen ert arbete."
Cristina, allmänspecialist på KRY älta

Vi återkopplar inom ett dygn

Så snart du skickat in din ansökan på vår hemsida, kan du räkna med att höra tillbaka från oss inom ett dygn. En av våra läkare kommer att kontakta dig för att boka in ett första möte, där vi kan diskutera din specialitet, önskemål och kvalifikationer. Vi kommer att svara på dina frågor och ge mer information om olika arbetsplatser och jobbmöjligheter som matchar din profil. Mötet är viktigt för att hjälpa oss att förstå dina önskemål och hjälpa dig att hitta rätt arbetsplats.

Vi bokar in ett möte

När vi har hittat matchande arbetsplatser för din profil, bokar vi in ett eller flera möten mellan dig och verksamhetscheferna. Detta ger dig möjlighet att träffa arbetsgivaren och få mer information om arbetsplatsen och arbetsuppgifterna. Det är också en chans för arbetsgivaren att lära känna dig och se om du skulle passa in i teamet.

Innan mötet, kommer vi att hjälpa dig att förbereda dig för intervjun med verksamhetschefen. Vi kommer att ge råd om hur du ska presentera dig själv och din kompetens, samt svara på eventuella frågor du kan ha. Vi kommer också att ge dig information om arbetsgivaren och deras förväntningar, så att du kan vara så förberedd som möjligt.

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta rätt arbetsplats och att göra processen så smidig som möjligt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär.

Grattis till jobbet

Grattis till ditt nya jobb! Vi är glada att ha kunnat hjälpa dig att hitta den rätta arbetsplatsen. Som din karriärrådgivare, är vi brobyggare mellan dig och verksamhetschefen, och vårt jobb är att se till att hela processen från ansökan till anställning är så smidig och problemfri som möjligt.

Vi erbjuder också coaching för att hjälpa dig att vara det bästa du kan vara på ditt nya jobb. Det kan innebära att ge råd om hur man hanterar arbetsuppgifter, hur man ska navigera i en ny arbetsmiljö eller hur man ska utvecklas i sin karriär. Vi är här för att stötta dig och hjälpa dig att känna dig trygg och förberedd på ditt nya jobb.

Vi önskar dig all lycka och framgång på din nya arbetsplats och hoppas att du kommer att trivas och utvecklas där. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden.

Placeholder Image

Upptäck möjligheterna i en modern vårdcentral i Norrköping

Är du en passionerad Allmänläkare som vill vara en del av en blomstrande vårdcentral i Norrköping?

 • Njut av arbetslivets balans med möjligheten att arbeta hemifrån en dag i veckan.
 • Upptäck en hög och tillfredsställande lönenivå som belönar dina prestationer som Allmänläkare.
Ansök nu (1 sökande)
Placeholder Image

Allmänläkare sökes till en framstående vårdcentral i hjärtat av Stockholm!

Skapa harmoni i arbetslivet med flexibiliteten att arbeta hemifrån i Stockholms pulserande stadsliv.

 • Njut av arbetslivets balans med möjligheten att arbeta hemifrån en dag i veckan.
 • Upptäck en hög och tillfredsställande lönenivå som belönar dina prestationer som Allmänläkare.
Ansök nu (1 sökande)
Placeholder Image

Stockholm/Söder

2 lediga tjänster

Placeholder Image

Göteborg

2 lediga tjänster

Placeholder Image

Se alla jobb

13 lediga jobb

Placeholder Image

Norrköping

3 lediga jobb

Upptäck våra exklusiva tjänster!

  I samarbete med

  Våra fantastiska samarbetspartners

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Vill du bli uppringd idag?

   Specialitet   Adress

   Björklundabacken 10
   436 57 Hovås

   Mailadress

   hej@vikollega.se
   +46 (0) 733 53 96 95