Image

Distriktsläkare till privat VC på Södermalm

Vill du jobba på Södermalm?

  • Möjlighet att jobba hemifrån en dag i veckan ger flexibilitet och bekvämlighet.
  • Attraktivt läge i Hornstull på Södermalm.
  • Harmonisk mix av olika yrkesgrupper inom vården.
  • Ledande digital vårdgivare i Europa med möjlighet till fysiska och digitala vårdmöten.
  • Chans att förändra världen, en patient i taget.
  • Utvecklande och rolig arbetsplats med kontinuerlig utveckling och samarbete med kollegor över hela landet.
  • Förmåner och flexibilitet med kollektivavtal och möjlighet att jobba hemifrån.
  • Möjlighet att vara en del av framtidens primärvård och göra skillnad i patienters liv.

Om Jobbet

I hjärtat av Södermalm, i den charmiga stadsdelen Hornstull, finner du vår vårdcentral. En harmonisk mix av barnskratt från barnavårdscentralen, den lugnande atmosfären från hemsjukvården och ett dreamteam av allmänläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och psykologer väntar på dig. Vi erbjuder inte bara en grym arbetsplats, utan också chansen att förändra världen – en patient i taget!

Vi har även tagit steget in i framtiden som en ledande digital vårdgivare i Europa. Hos oss har du möjligheten att både interagera ansikte mot ansikte med patienter och att ge medicinsk rådgivning från ditt eget hem via vår digitala plattform. Det är så vi ser på framtidens primärvård - fysiskt träffande och digitalt innovativ!

Om du är en allmänspecialist med goda kunskaper i svenska, en knivskarp teknisk förmåga (extra plus om du har tidigare erfarenheter av digitala vårdmöten) och en inställning som sätter patienten i centrum, då har vi stetoskopet redo för dig!

Vad mer? Vi söker en lagspelare med öra för både kollegor och patienter, som tar ansvar och är redo att skapa en utvecklande och rolig arbetsplats.

Vi erbjuder dig en sjukvårdsmiljö där kvalitet, patientsäkerhet och service är hög prioriterad, kontinuerlig utveckling, samarbete med kollegor landet över och, självklart, kollektivavtal och andra förmåner. Plus, chansen att balansera arbete på vårdcentralen med att jobba hemifrån.

Så, redo att hoppa in i denna galna, roliga, och belönande värld av primärvård? Heltid/deltid, start enligt överenskommelse. Skicka din ansökan idag och bli en del av vårt team! Välkommen till Hornstull!

Sök tjänsten idag

    Specialitet