Image

Distriktsläkare till privat VC i centrala Göteborg

Vill du jobba i Göteborg?

  • Färgsprakande arbetsplats: Vårdcentralen i Johanneberg, Göteborg erbjuder en livlig och mysig arbetsmiljö.
  • Variation i arbetsuppgifter: Med över 5800 listade patienter och olika tjänster som företagshälsovård och vaccinationsmottagningar får du en varierad arbetsdag.
  • Teamarbete och kvalitetsförbättring: Vi söker någon som älskar att arbeta i team, ser fördelarna med patientkontinuitet och tar kvalitetsförbättring på allvar.
  • Flexibla arbetstider och utvecklingsmöjligheter: Du får flexibilitet i arbetstiderna, möjligheter till personlig och professionell utveckling samt chans att bidra till vår vision och framtid.
  • Mångfald: Vi välkomnar ansökningar från alla och värdesätter mångfald.

Om Jobbet

Känner du för att byta ut tristessen mot något mer färgsprakande? Som specialistläkare i allmänmedicin har du chansen att slå dig ner på vår mysiga lilla pärla till vårdcentral i Johanneberg, Göteborg. Du kan fylla en roll från 50% upp till heltid, och vi kan inte vänta på att träffa dig!

Vi är mer än bara en vårdcentral, vi är en del av ett större vårdnätverk, som stoltserar med över 5800 listade patienter och erbjuder en mängd olika tjänster, allt från företagshälsovård till vaccinationsmottagningar. Allt för att du ska ha en härlig variation i din arbetsdag.

Vi står på en fast grund av tillgänglighet, kompetens, engagemang och bemötande, och vi letar efter någon som delar dessa värderingar. En sådan som älskar att dyka in i ett teamarbete, se patientkontinuiteten som en fördel och tar kvalitetsförbättring på allvar.

Här kommer du att arbeta med patienter i alla åldrar, sköta både planerade och akuta besök, alltmedan du har stöd från fantastiska kollegor. Vi förstår att förändring är det enda konstanta, och vi värderar din förmåga att anpassa dig till nya situationer.

Hos oss får du flexibla arbetstider, personlig och professionell utveckling, samt en chans att bidra till vår vision och framtid. Vi firar mångfald och välkomnar ansökningar från alla, så skicka in din ansökan nu!

Kom ihåg, vi granskar ansökningar löpande, så vänta inte för länge med att höra av dig!

Sök tjänsten idag

    Specialitet