Image

Distriktsläkare till Enköping

Allmänspecialist till Enköping

Hos oss får du en handledare och ett individuellt anpassat stöd som hjälper dig att snabbare hitta och komma igång med ett jobb som passar just dig!

Ansök tjänsten idag

Rekommendera en vän
- och få en iPhone 12

Som en del av Region Uppsala är vi en väletablerad och trivsam privat vårdcentral. Vi har idag ca 7000 listade patienter samt BVC för ca 900 barn. Vi har en stabil läkargrupp med tre Specialister i Allmänmedicin och tre ST-läkare. Vi vill nu utöka med ytterligare en specialist. Vår målsättning är att vårdcentralen ska vara fullt bemannad med egen, anställd personal. Vi är en läkarledd vårdcentral som kontinuerligt arbetar med utveckling, där dina idéer, engagemang och kompetens kommer att tas till vara. Vardagen präglas av goda patientkontakter, lärande, utveckling och arbetsglädje. Dina arbetsuppgifter kan utvecklas efter dina önskemål och intressen utifrån våra patienters behov. Exempel på sidouppdrag som kan vara aktuella är handledning av ST-läkare och läkarstudenter, BVC, jour, ansvar för särskilt boende mm.

Enköping är en bra plats att bo på och det finns goda möjligheter att kombinera arbetslivet med familj och fritid. Vi har goda pendlingsmöjligheter från bland annat Västerås, Uppsala och norra Stockholm, då vi ligger på endast fem minuters gångavstånd från resecentrum.

Arbetsuppgifter
Vi ser fram emot att få träffa dig som är specialist i allmänmedicin.
Hos oss utför du sedvanliga läkaruppgifter inom primärvård och du förväntas arbeta nära övriga yrkeskategorier för att kunna erbjuda våra patienter bäst möjliga vård.