Image

Distriktsläkare till privat VC i Bromölla

Vill du jobba i Bromölla?

  • Inspirerande arbetsplats: Bromölla Vårdcentral erbjuder en uppfriskande och meningsfull arbetsmiljö.
  • Blandning av traditionell och digital vård: Vi kombinerar traditionell och digital vård för att skapa framtidens sjukvård.
  • Dynamiskt och kunnigt team: Du blir en del av ett dynamiskt team av läkare, distriktssköterskor, kuratorer och fysioterapeuter.
  • Flexibelt arbete: Möjlighet att arbeta både på vårdcentralen och hemifrån genom digitala patientmöten.
  • Möjlighet att påverka primärvården: Du får möjlighet att bidra med dina idéer och bidrag för att forma primärvården.
  • Förmåner: Konkurrenskraftig lön, möjlighet att delta i medicinskt planeringsarbete, kontinuerlig utbildning, friskvårdsbidrag och tillgång till gym.
  • Vacker natur och nyrenoverad arbetsplats: Njut av naturen och en modern arbetsplats.

Om Jobbet

Är du en specialiserad allmänläkare som söker en uppfriskande och meningsfull arbetsplats? Letar du efter en blandning av traditionell och digital vård i en inspirerande miljö? Då har vi den perfekta möjligheten för dig på Bromölla Vårdcentral, en del av Sveriges tredje största vårdgivarorganisation!

Bli en del av vårt dynamiska och kunniga team bestående av läkare, distriktssköterskor, kuratorer, och fysioterapeuter. Vi är en gemenskap av hälso- och sjukvårdshjältar som strävar efter att skapa framtidens sjukvård, och vi vill att du ska vara med oss på den resan.

Vi erbjuder flexibelt arbete, både på vårdcentralen och hemifrån genom digitala patientmöten. Hos oss kommer du att ha möjlighet att personligen påverka primärvården med dina idéer och bidrag.

Det vi förväntar oss? Du är specialistläkare i allmänmedicin med goda kunskaper i svenska. Andra språkkunskaper och tidigare erfarenhet inom svensk primärvård är meriterande. Dessutom värdesätter vi god teknisk kompetens, förmågan att arbeta evidensbaserat, och en dedikerad fokus på att sätta patienten först.

Vad kan vi erbjuda i gengäld? Förutom en konkurrenskraftig lön, erbjuder vi en spännande möjlighet att delta i det medicinska planeringsarbetet, stöd för kontinuerlig utbildning via vår akademi, och förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag och tillgång till ett helt nytt gym i byggnaden.

Hos oss får du även möjligheten att njuta av vacker natur, perfekt för promenader under lunchpauser, och en nyrenoverad arbetsplats. Så, varför vänta? Bli en del av vårt team och hjälp oss att ge patienter över hela Sverige den bästa vården de förtjänar!

Sök tjänsten idag

    Specialitet